Unelmasta totta – uudistettu hiekkaranta ja tilava rantaterassi

Siinä se nyt on – uudistettu ja upea hiekkarantamme sekä rantaterassi, jossa kelpaa viettää kesäpäiviä. 

Unelmasta tuli totta, kun viime syksynä reippaat raksamiehet ja paikallinen koneyrittäjä asensivat rantaamme suodatinkankaan ja päälle reilusti rantahiekkaa. Terassin pohjatyöt ja terassilaudatkin saimme työmaalle ennen kuin talvi yllätti. Työmiehillämme oli kuitenkin kalenteri niin täynnä keikkaa, että terassin tekeminen jäi tälle keväälle. Näihin kavereihin voi aina luottaa, kevään koittaessa he ryhtyivät heti toimiin ja terassi oli valmiina kesään. Olihan sitä pakko ajella ihailemaan heti kesäkuun alkupäivinä. Lämpimät kelit sattuivat kohdalleen ja pääsimme itse nauttimaan terassista ja hiekkarannasta. Järvivesikin lämpeni mukaviin lukemiin.

Mukava toivottaa kesän asiakkaat tervetulleiksi, kun tietää, että mökillämme on kaikki kunnossa. Viime kesän asiakkaan toiveesta tein myös lisäpimennysverhot makuuhuoneisiin. Nyt ei pitäisi Kainuun valoisien öiden häiritä yöunia. Mikä mukavinta, tämä perhe on tulossa uudelleen tänäkin kesänä kuten useampi muukin vakioasiakas.

Minulla on ollut tapana muistaa asiakkaitamme loman jälkeen kiitoskirjeellä. Tänä keväänä löysin tähän todella mukavan ja helpon tavan. Juuri perustettu Kraffi.fi lahjayritys hoitaa asian puolestani. Asiakkaani saavat kauniin käsin kirjoitetun kortin ja pienen lahjan muistoksi mökkilomasta. Tämä kaikki hoituu helposti ja nopeasti kraffi.fi nettisivujen kautta. Uskon, että juuri tällainen henkilökohtainen muistaminen tuo meille pitkäaikaisia asiakkaita. On aina mukavaa, kun asiakkaat palaavat mökillemme vuosi vuoden jälkeen. Silloin tiedän onnistuneeni.

Seuraamalla ukkohalla.fi nettisivuja ja Ukkohalla Resort sekä Ukkohalla Cablepark -Facebook-päivityksiä saat tietoa alueen tapahtumista ja palveluista. Kannattaa myös mökkeilyn lomassa käydä testaamassa uudistunut Ravintola Hallan Karhun kesäterassi ja sen monipuolinen menu. 

Wakeboardrata avattiin 12.6. ja siellä on riittänyt toimintaa heti alkukesästä. Seijan Ratsutallilla heppatytöt ovat myös pitäneet leiritoimintaa taas tänäkin kesänä.

Maastopyöräilyyn sopivaa kalustoa on saatavilla vuokraamolla ja uudet reitit valmiina nauttimaan lajin monipuolisuudesta ja ihanista metsämaisemista. Ukkohallan nettisivuilta löytyy lisätietoja maastopyöräilystä sekä bike parkista.

Tervetuloa kesälomalle Ukkohallaan! Aurinko-Saaga huviloissa on vielä tilaa elokuulle.

– Tuula

Mökinomistajan blogi

Tämä on Aurinko-Saaga 2 huvilan omistajien blogi, jossa kerrotaan lomailusta Ukkohallassa, alueen tapahtumista ja aktiviteeteista sekä esitellään huvilaa.