Talvi on täällä

Ukkohallassa eletään jo täyttä talvea – lunta yli 40 cm ja kauniin talviset maisemat. Rinteet on avattu ja laskettelemaan pääsee tällä kaudella joka päivä kauden loppuun asti.

Talvikausi tuo Ukkohallaan myös uusia tuulia, kun uudet yrittäjät ovat aloittaneet rinnetoiminnoista vastaamisen. Teemulla, Charlotalla ja Jannella on kokemusta Ukkohallan rinteillä työskentelystä jo useiden vuosien ajan ja he saivatkin runsaasti kannustavaa palautetta ja paljon mediahuomiota tiedotteeseen.

Mekin toivotamme innolla uudet yrittäjät tervetulleiksi!

Myös Ukkohallan ravintola on kokenut uudistuksen syksyn aikana. Uudistunut ravintola Hallan Karhu tarjoilee nyt perinteisten rinneruokien lisäksi mm. karhuburgeria, poronkäristystä ja muita pohjoisen herkkuja. Hyvästä palvelusta ja mukavasta henkilökunnasta tunnetussa ravintolassa on aina ilo vierailla.

Mekin kävimme ennen joulua pikaisesti mökillämme Aurinko-Saaga 2:ssa. Kaikki oli luotettavan huoltofirmamme ansiosta kunnossa ja pääsimme keskittymään hiihtokauden avaamiseen. Lunta oli tullut jo silloin mukavasti ja muutaman kilometrin ensilumen ladulla pääsimme nauttimaan hiihdon hurmasta. Pakkaskeli ja kunnon hanki – oli kyllä upeaa!

On ollut mukava huomata, että mökkimme on saavuttanut suosiota monen perheen keskuudessa ja samat asiakkaat viihtyvät mökillämme sekä talvi- että kesälomillaan. Varauskalenterissa muutama nimi on toistunut jo lähes kymmenen vuoden ajan. Ukkohallahan on juuri perhelomaan loistava valinta: hyvät ja turvalliset rinteet, lyhyet välimatkat ja paljon tekemistä koko perheelle kuten keilailua, kylpemistä saunamaailmassa, maastopyöräilyä, ratsastusta ja vierailu porotilalla jne.

Tarkemmin alueen palveluista ja tapahtumista löytyy tietoa Ukkohallan nettisivuilta. 

Viime aikoina lomien suunnittelu on ollut haastavampaa kuin koskaan. Rajoituksia on tullut ja mennyt ja tulevia lomia ei oikein ole voinut ennakoida. Mökkimme varauskalenterissa on vielä tilaa viikoilla 2-6, viikolla 12 vain 5 vrk sekä pääsiäisen jälkeen. Myös heinäkuu on jo täyttymässä. Ukkohallan puhtaassa luonnossa ja raikkaassa ulkoilmassa on turvavälejä helppo noudattaa ja hiihtolenkillä maskia ei tarvita. Mökkimme varauksen voi tehdä kätevästi Lomarenkaan järjestelmässä.

Hyvää uutta vuotta 2021 ja tervetuloa Ukkohallaan uudet sekä vanhat asiakkaat!

– Tuula

PS. Nappaa myös Ukkohallan rinteiden some-tilit seurantaan: 

Mökinomistajan blogi

Tämä on Aurinko-Saaga 2 huvilan omistajien blogi, jossa kerrotaan lomailusta Ukkohallassa, alueen tapahtumista ja aktiviteeteista sekä esitellään huvilaa.