Syysterveiset huvilaltamme

Upea ja aurinkoinen syksy on hemmotellut meitä ympäri Suomea. Myös Ukkohallassa on saatu nauttia aurinkoisista päivistä ja hurmaavasta aamusumusta Syväjärvellä auringon noustessa.

Mökkimme on ollut vilkkaassa käytössä koko syksyn ja vielä lokakuussakin kaikki viikonloput ja osa alkuviikon päivistäkin on varattu. Meitä kurittava korona-aalto ei tunnu vielä hellittävän, joten matkailijoita tulee ainoastaan kotimaasta. Moni on huomannut, että arkirutiineista on päästävä välillä poikkeamaan ja päätynyt nauttimaan luonnon rauhasta ja upeista maisemista juuri Ukkohallaan. Täällä turistiryntäykset eivät ole lainkaan Lapin keskusten luokkaa, vaan luonnossa saa liikkua omalla tahdillaan ja omassa rauhassa. Myöskään palvelut eivät ole ruuhkautuneet ja turvavälien pitäminen ei ole ongelma.

Talvea ajatellen juuri nyt olisi paras aika varata oma mökkiloma. Ukkohallan rinteillä ja laduilla saat liikkua rauhassa, eivätkä hissijonot ja ravintolatilat ruuhkaudu Lapin keskusten tavalla. Myös ajomatka on vain puolet Lappiin verrattuna.  Jos mökin varaaminen tässä vaiheessa arveluttaa ja ”sairastuspeikko” vaanii mielessä, kannatta tutustua Lomarenkaan If-peruutusturvavakuutukseen, jolla turvaat tilanteesi sairaustapausten varalle. 

Ukkohallassa ja lähiympäristössä riittää nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden ja toisaalta mikään ei voita leppoisaa loman viettoa mökkiympäristössä. Aurinko-Saaga 2 huvilallamme voit nauttia kirkkaasta tähtitaivaasta upealla lasiterassillamme, takkatulen loimusta mökissä tai sitten vaihtoehtoisesti paistella makkarat grillikodan hämyssä. Alueen nähtävyyksistä ja aktiviteeteista löytyy tietoa kätevästi:


Tutustumalla näihin voit suunnitella täydellisen loman juuri omalle perheellesi, ystäväporukalle tai vaikka työyhteisölle.

Pieni irtiotto arjesta on juuri näinä aikoina enemmän kuin paikallaan, joten tervetuloa mökkilomalle!

– Tuula

PS. Seuraavassa blogissa pääset tutustumaan uusittuun mökkirantaamme. Ensi kesän lomat voikin viettää hienoissa Beach House -tunnelmissa.

Mökinomistajan blogi

Tämä on Aurinko-Saaga 2 huvilan omistajien blogi, jossa kerrotaan lomailusta Ukkohallassa, alueen tapahtumista ja aktiviteeteista sekä esitellään huvilaa.