Osallistu Lomarenkaan kuvakisaan!

Sattuipa silmääni nettiä selaillessa hauska kuvakilpailu Lomarenkaan nettisivuilta. Näitä sivuja on tullut tutkittua nyt tarkemmin kun mökkimme vuokraustoiminta siirtyi vuoden alusta Ukkohallalta suoraan Lomarenkaalle (lue lisää edellisestä blogikirjoituksesta).

Tämä kuvakisa on juuri sitä, mitä olin itsekin miettinyt. Olisi tosi hauska asiakaspalautteiden lisäksi nähdä, miten lomailu on sujunut mökillämme.  Jokainenhan taitaa napsia lomalla runsaasti kuvia ja jakaakin niitä ystävilleen ja sukulaisilleen Facebookissa, Instagramissa jne. Yritinkin kerran haeskella Instagramista #aurinkosaaga kuvia, mutta montaakaan en löytänyt.

Ukkohallassa ja Aurinko-Saaga huviloilla lomaillessa kameran linssiin tarttuu taatusti paljon ihania loma- ja luontoelämyksiä. Mökinomistajan kannalta mukavinta tässä on se, että Instagram-, Facebook- tai Twitter -tileillä julkaistuja kuvia näytetään osallistumissivun lisäksi Lomarenkaan vuokrattavien lomakohteiden kuvafeedissä sekä sosiaalisen media kanavissa. Näin vuokramökkiä etsivät saavat nauttia mökillä lomailleiden lomatunnelmista ja tutustua mökkiin ja ympäristöön muiden asiakkaiden silmin.

Kun siis lomalailet Aurinko-Saaga huviloissa, pidäthän kuvakisan mielessä! Osallistua voit myös jälkikäteen, jos lomasi on jo takanapäin. Osallistuminenhan on tosi helppoa. Oman vuokramökkisi numeron löydät Lomarenkaan sivuilta kirjoittamalla mökin nimen Haku-kenttään ja hakemalla oman vuokramökkisi tiedot esille.

Kuvakisailijoita odotellen,

Tuula

Kuvakisan idea:

Ohjeet Lomarenkaan sivuilta:
”Lomalla luonto on kauneimmillaan. Tallenna lomasi kauneimmat vuokramökkikuvat ja osallistu Lomarenkaan kuvakisaan! Osallistuminen on helppoa: julkaise kuvasi Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä  aihetunnisteilla #lomarengas #kuvakisa #12345 (mökin numero). Voit voittaa 1000€ lahjakortin Lomarenkaan mökkikohteisiin. Lomarenkaan raati valitsee vuosittain tammikuussa vuoden parhaan valokuvan kaikkien kuvakisaan tulleiden kuvien joukosta. Voittajat valitaan vuosittain tammikuussa ja elokuussa – ensimmäinen voittaja on valittu tammikuussa 2019! Sen lisäksi jokainen lähetetty kuva osallistuu 500€ lahjakortin arvontaan, joka arvotaan samaan aikaan kun voittaja valitaan.”