Siirry suoraan sisältöön

Terveisiä Kotkasta!

Tervetuloa blogimme pariin. Tämän blogin takana olemme me, kotkalainen pariskunta ja Aurinko-Saaga 2 huvilan omistajat Tuula ja Arto. Perheeseemme kuuluvat myös kaksi aikuista tytärtämme perheineen. Lapsenlapset (12, 10 ja 2 -vuotiaat) vauhdittavat elämäämme niin kotona kuin usein Ukkohallassa ollessamme. 

Meillä on pitkä historia Ukkohallan kävijöinä. Ostimme ensimmäisen mökkimme alueelta vuonna 1998, kun ihastuimme kauniiseen ja rauhalliseen Ukkohallan laskettelukeskukseen, Kainuun luonnosta puhumattakaan. Tuolloin mökillä viihdyttiin säännöllisesti lasten kanssa niin talvella laskettelemassa kuin kesällä mustikkametsällä ja Syväjärvessä polskien.

Koska kilometrejä meillä kertyy Ukkohallaan vajaat 600 per suunta, eikä tuota matkaa viitsi ihan viikonloppureissuja varten ajella, pidimme alusta asti mökkiämme myös vuokrattavana.

Tämä ensimmäinen mökkimme sijaitsi hieman kauempana Syväjärven rannasta ja innokkaina uimareina rannan läheisyys alkoi jossain vaiheessa houkutella. Vuosina 2004 – 2010 Arto oli tiiviimmin mukana Ukkohallan alueen kehittämisessä ja näinä vuosina myös Aurinko-Saaga huvilat rakentuivat Syväjärven rannalle.

Aurinko-Saaga 2 paritalo valmistui vuonna 2007 ja sen toinen huoneisto on ollut alusta lähtien omistuksessamme. Vaikka meri-ihmisiä näin rannikkoasukkeina olemmekin, vei tuo huvilalta avautuva järvimaisema sydämemme. Se jaksaa joka kerta Ukkohallassa ollessamme, vuoden ajasta riippumatta, edelleen ihastuttaa.

Toivomme, että voimme jakaa tämän maiseman ja viihtyisän huvilamme myös sinun kanssasi ja siksi toivotamme sinutkin tervetulleeksi huvilaamme!

Aurinko-Saaga 2 huvilaan voit tutustua tarkemmin tällä sivulla. 

– Tuula & Arto